Διαψεύδει ο Εσιέν

Πληρώνει Εσιέν ο Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού πρέπει να βρει τα χρήματα για να πληρώσει τις δόσεις σε παίκτες που τους οφείλονται χρήματα…

Ένας από αυτούς είναι και ο Μαικλ Εσιέν όπου σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzeta.gr διαψεύδει ότι έχει συμφωνήσει σε νέο διακανονισμό με το τριφύλλι.

Σύμφωνα το δημοσίευμα, άνθρωποι από το περιβάλλον του Γκανέζου ποδοσφαιριστή τονίζουν «Δεν έχουμε καμιά ενημέρωση για διαφορετικό τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων πέρα από ότι έχει ορίσει το δικαστήριο. Κανείς δεν έχει συμφωνήσει κάτι διαφορετικό από αυτό».

Οι πράσινοι πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 418.975 ευρώ σε δέκα δόσεις, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει 41.000 ευρώ στον Εσιέν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News