Οι αριθμοί δείχνουν πρόβλημα στο ριμπάουντ

ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΕ ΞΑΝΑ! Γιατί έτσι μας αρέσει...

Πρόβλημα με τα ριμπάουντ φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν

Ο Εξάστερος βρίσκεται ακόμα σε φάση χτισίματος και είναι απόλυτα λογικό να παρουσιάζει ατέλειες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διορθώσει αν θέλει να επιστρέψει μετά από χρόνια σε ένα Final 4.

Μία από αυτές αποτελεί αναμφίβολα το ριμπάουντ καθώς οι παίκτες της ομάδας μας έχουν βγει ηττημένοι στην μάχη αυτή, ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν ομάδες χαμηλότερης δυναμικής.

Στο χθεσινό παιχνίδι, οι πράσινοι είχαν 25 ριμπάουντ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που είχε 42. Περίπου ίδια ήταν και η κατάσταση στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, με τον Εξάστερο να “κατεβάζει” 14 ριμπάουντ λιγότερα.

Πέρα από τα τελευταία δύο παιχνίδια, το εν λόγω πρόβλημα διαπιστώθηκε και στα φιλικά, με τον Τσάβι Πασκουάλ να καλείται να αφυπνίσει τους παίκτες του ώστε να μην δίνουν δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News