Απίστευτη δήλωση Καλάθη μετά τον αποκλεισμό

Απίστευτη δήλωση Καλάθη μετά τον αποκλεισμό

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης έφερε ο Νικ Καλάθης για την ήττα και παράλληλα τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού Superfoods από την Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως ο ίδιος έπαιξε σκ@τά και δε βοήθησε τη ομάδα του για να πάρει τη νίκη και να παλέψει τη σειρά σε 4ο παιχνίδι.

Μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε:

«Δεν κάναμε καλή σειρά, κανείς μας. Δεν ξεκινήσαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Στα πρώτα δύο ματς ειδικά στην έδρα μας, αλλά και στο 3ο ματς. Προφανώς ο Μπογκντάνοβιτς έπαιξε καλά στα πρώτα δύο ματς. Κάναμε λάθη ως ομάδα» και συμπλήρωσε:

«Έπαιξα σκ@τ@ μέσα στη σειρά. Προφανώς, αυτό είναι ένα μεγάλο σημείο της σειράς.

Δεν το δεχόμαστε αυτό που έγινε, δεν έχει ξαναγίνει στην ομάδα μας. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Το πρώτο ματς ήταν το κλειδί. Σίγουρα στο δεύτερο ματς είχαμε το σουτ για να νικήσουμε. Στο τρίτο παιχνίδι ήρθαμε πιστεύοντας ότι μπορούμε να νικήσουμε, αλλά δεν είχαμε ρυθμό».

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News