Αυτός είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Αυτός είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Με μοναδικό υποψήφιο τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, θα γίνουν οι εκλογές για την θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (28/3).

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δήλωσε υποψηφιότητα στην προθεσμία που είχε δοθεί, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ο μόνος υποψήφιος στις εκλογές και θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μελλή, ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: 

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, για την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, η οποία καθορίσθηκε κατόπιν αποφάσεων του Διοικητικού του Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, έληξε σήμερα 22-3-2017. Η μόνη υποψηφιότητα που κατατέθηκε για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 28-3-2017, είναι εκείνη του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News