Αυτά θέλει ο Ουζουνίδης στον αντι-Μπεργκ

«Έρχονται δύο παίκτες στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό»

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, προκειμένου να… ανοίξει γρήγορα ο δρόμος για τον αντικαταστάτη του Σουηδού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους μια λίστα 20 επιθετικών, που έχουν προταθεί στο «Τριφύλλι». Ο τεχνικός των «πράσινων» θέλει έναν παίκτη γρήγορο και ευέλικτο κι όχι βαρύ και… βιδωμένο στην περιοχή. Θέλει ποδοσφαιριστή που θα είναι προσαρμοσμένος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με κινήσεις εντός κι εκτός περιοχής και με στοιχεία «ψευτοεννιαριού». Απαραίτητη, επίσης, προϋπόθεση είναι το να είναι ταχυδυναμικός.

Το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας κοιτάει για επιθετικούς με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στόχος είναι ως το τέλος της βδομάδας να έχουν καταλήξει σε δύο με τρία πρόσωπα, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα η επαφές. Υπενθυμίζεται ότι για το συμβόλαιο του αντικαταστάτη του Μπεργκ θα δοθεί ένα ποσό της τάξης των 700-800.000€ ετησίως.

Τέλος, προτεραιότητα είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να έρθει ως ελεύθερος, είτε με τη μορφή δανεισμού. Σε αντίθετη περίπτωση θα μειωθεί το ποσό του συμβολαίου του.

Κάθε μέρα σας στέλνουμε στο ταμείο… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News