Η ενδεκάδα και το σχήμα για Θέλτα

Η ενδεκάδα και το σχήμα για Θέλτα

Δείτε ποιο είναι και τα πρόσωπα που σκέφτεται ο Αντρέα Στραματσόνι στο Βίγκο. Διαβάστε στο newspao.gr.

Ο Ιταλός τεχνικός θα επαναφέρει το 3-4-2-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την προσοχή του να έχει στραφεί στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, καθώς θεωρεί πως εκεί θα κριθεί η αναμέτρηση.

[ads2]

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Στιλ στην εστία και τους Κουτρουμπή, Μολέδο και Σάμπα στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Μέστο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Λεντέσμα και Ζέκα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Λουντ και Ιμπάρμπο αναμένεται να είναι οι δυο μεσοεπιθετικοί, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Γουακάσο, Ιβανόφ και Λέτο, καθώς οι δυο πρώτοι είναι τιμωρημένοι και ο τελευταίος τραυματίας. Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Χουλτ. Αν τελικά καταφέρει να ταξιδέψει ο Σουηδός στην Ισπανία, τότε αναμένεται να πάρει θέσει και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News