Ζαγαρίτης: «Γι’ αυτό πανηγυρίσαμε έξαλλα το γκολ»

Ζαγαρίτης: "Θετικό όταν ο πρόεδρος έρχεται στο γήπεδο"

O Βασίλης Ζαγαρίτης πήρε φανέλα βασικού στο ματς με τον ΟΦΗ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και στην κάμερα της NOVA.

Για το παιχνίδι ο Ζαγαρίτης είπε: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προσπαθείς να δίνεις το 100% στις προπονήσεις, να βελτιώνεσαι και από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή. Ο κύριος Συλαϊδόπουλος με γνώριζε από την Κ19, τα είχε αφήσει όλα πάνω μου, μου είπε ότι με εμπιστεύεται απόλυτα και προσπάθησα να κάνω ένα σταθερό παιχνίδι για να του δείξω ότι έπρεπε να με επιλέξει».

Για τα σκαμπανεβάσματα που είχε ο Παναθηναϊκός: «Είναι ξεκάθαρο ότι μερικές φορές χάνουμε το μυαλό μας. Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι το γκολ ήμασταν μία αρκετά σταθερή ομάδα. Με το που δεχτήκαμε το γκολ για πέντε λεπτά είχαμε χαθεί στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Μπορούσαμε να βάλουμε τρία γκολ. Αυτό δεν έγινε και στη συνέχεια δεχτήκαμε από τρία σερί κόρνερ ένα γκολ».

Οσο για τον τρόπο που πανηγύρισαν οι παίκτες το γκολ δήλωσε: «Πανηγυρίσαμε έξαλλα γιατί ξέραμε από μόνοι μας ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε αν το είχαμε κερδίσει. Δεν θέλω να πω ότι ο ΟΦΗ δεν έπαιξε καλά. Οι τελικές μας, όμως, ήταν τόσο κλασικές ευκαιρίες που έπρεπε να έχουμε βάλει τρία γκολ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News