«Ξεβράκωμα» στην προπαγάνδα: ΙΔΙΟ πέναλτι με του τελικού ΠΑΟ - ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία! (vid)

«Ξεβράκωμα» στην προπαγάνδα: ΙΔΙΟ πέναλτι με του τελικού ΠΑΟ - ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία! (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξυπνάει και κοιμάται με την ιδέα του Παναθηναϊκού, έχει πείσει τον ίδιο του τον εαυτό πως το Κύπελλο Ελλάδος «κλάπηκε» από εκείνον από τον Λαόθ και το VAR. 

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Βιζέλα (2-1) ο Παολίνιο «κέρδισε» αντίστοιχο πέναλτι με εκείνο του Γκατσίνοβιτς στο ΟΑΚΑ, έπειτα από την χρήση VAR.




Ο αμυνόμενος της Βιζέλα σήκωσε αντικανονικά το πόδι και βρήκε στο κεφάλι τον επιτιθέμενο της Σπόρτινγκ με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι υπέρ της ομάδας του Αλεξανδρόπουλου (ο διαιτητής έκανε ανασκόπηση στη φάση, έπειτα από προτροπή του VAR).

Οι δύο φάσεις στο ΠΑΟ – ΠΑΟΚ και στο Σπόρτινγκ – Βιζέλα είναι πανομοιότυπες. Υπάρχει λάκτισμα στο κεφάλι και στις δύο φάσεις.

Το συμπέρασμα είναι πως όχι μόνο πρόκειται για πέναλτι, αλλά είναι και… επικίνδυνο πέναλτι για τη σωματική ακεραιότητα του «θύματος»!

Δείτε παρακάτω:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News