Ξεχρέωσε και απογείωσε τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Ξεχρέωσε και απογείωσε τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Από τότε, που ανέλαβε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι μόνο τον ξεχρέωσε, αλλά του έδωσε ώθηση, ώστε να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ποτέ ο Ερασιτέχνης δεν θα βρισκόταν σε θέση να δώσει το… ελεύθερο στα τμήματά του να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακόμη, κι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι στο προσκήνιο εδώ και έναν χρόνο, η συνεισφορά του ήταν άκρως σημαντική, προκειμένου να ορθοποδήσει ο σύλλογος.

Οι δύο τίτλοι στο βόλεϊ την περασμένη χρονιά δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα». Το τρένο έχει μπει για τα καλά στις ράγες, κι από ότι φαίνεται, η διαχείριση και από πλευράς Μαλακατέ, είναι υποδειγματική.

Οι μεταγραφές στο βόλεϊ ανδρών (Πρωτοψάλτης, Βαν Ντε Ντρις και έπεται συνέχεια), η πορεία πρωταθλητισμού στο μπάσκετ γυναικών και η επιστροφή του Ερασιτέχνη στην Ευρώπη σκορπίζουν αισιοδοξία στον ταλαιπωρημένο κόσμο της ομάδας, που είχε συνηθίσει να βλέπει τον Παναθηναϊκό «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».

Ο κόσμος του Τριφυλλιού ανταποκρίθηκε στην…. αναγέννηση του Ερασιτέχνη και έβαλε και αυτός, το λιθαράκι του σε οικονομικό επίπεδο. Αν ο Ερασιτέχνης βρει υψηλά, εγγυημένα έσοδα (3,5 εκατ. ευρώ από τον Βοτανικό, αν δοθεί το «ok» να προχωρήσει από τη Γ.Σ του Ιουνίου), θα γίνει αυτόφωτος και η «επόμενη μέρα» θα περιλαμβάνει νέες «χρυσές» σελίδες σε όλα τα σπορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News