Ξανά στον δρόμο των νικών ο Παναθηναϊκός, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας! (vid)

Ξανά στον δρόμο των νικών ο Παναθηναϊκός, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας! (vid)

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο (2-0) με μέτρια εμφάνιση απέναντι στη Λαμία και ανέβηκε προσωρινά στην 1η θέση της βαθμολογίας – έπειτα από την «παρωδία» στο Περιστέρι. Σκόραραν Κλεϊνχέισλερ – Σπόραρ.

Το 14ο λεπτό ήταν «φωτιά» στη Λεωφόρο! Ο Βέργος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπρινιόλι από το πλάι, σούταρε στην αριστερή γωνία, όμως, ο Ιταλός γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλα.




Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Κλεϊνχέισλερ να σημειώνει το παρθενικό του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βαγιαννίδης ξέφυγε από έναν αντίπαλο, έβγαλε όμορφη πάσα στον Ιωαννίδη και εκείνος έστρωσε στον Ούγγρο που πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο 19ο λεπτό σουτ του Μαρτίνεθ «έσβησε» στην αγκαλιά του Μπρινιόλι.




Στις καθυστερήσεις ο Μπρινιόλι έκανε φοβερή απόκρουση σε σέντρα σουτ του Ρόμανιτς.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο β’ ημίχρονο με μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Από σέντρα του Βαγιαννίδη ο Ιωαννίδης ολομόναχος δεν έκανε καλή επαφή με την μπάλα μπροστά στον Σαράνοφ και δεν «εκτέλεσε» από πλεονεκτική θέση. Ο Βέργος «απάντησε» στην ευκαιρία με εξαιρετική κεφαλιά, όμως, αντέδρασε εκληκτικά ο Μπρινιόλι σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος.




Στο 60′ ο σκόρερ Κλεϊνχέισλερ άφησε τη θέση του στον Παλάσιος. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από το εγκληματικό τάκλιν του Στάνκο στον Τσέριν. Το φάουλ εκτέλεσε ο Πούχατς με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, δεύτερη προσπάθεια του Πολωνού εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ, ενώ τρίτο σουτ από τον Μπερνάρ βγήκε άουτ.




Ο Ιωαννίδης σπατάλησε νέα μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη στη Λεωφόρο, έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Τσέριν, όμως, ο Σαράνοφ του είπε «όχι». Οι Σπόραρ και Τσόκαϊ πέρασαν στο γήπεδο στις θέσεις των Μαντσίνι και Ιωαννίδη. Στο 88′ ο Τσέριν δοκίμασε την τύχη του έξω από την περιοχή της Λαμίας, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.




Στις καθυστερήσεις ο Σπόραρ σκόραρε με το κεφάλι πεσμένος στο χορτάρι από ασίστ του Μπερνάρ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Παουλέβατς, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Αμπάντα, Τζανδάρης, Στάνκο, Σίμον, Βέργος, Μαρτίνεθ, Ρόμανιτς



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News