Βοτανικός: Δήλωση... εξελίξεων

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Κώστας Μπακογιάννης, αναφέρθηκε και στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στο Cnn Greece παραχώρησε ο Δήμαρχος Αθηναίων ρωτήθηκε  για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, με τον κ. Μπακογιάννη να τονίζει πως οι εξελίξεις πήγαν πίσω με την υγειονομική κρίση, που ξέσπασε σε όλο τον πλανήτη κι όχι μόνο στη χώρα, όμως, όπως σχολίασε σύντομα θα μπορεί να προχωρήσει το γήπεδο των «πράσινων».

«Είναι ένα μεγάλο έργο και ανήκει στα έργα “κλειδιά” για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης. Και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση. Συστατικά που είναι ήδη δεδομένα. Θέλει σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίζουν το έργο αυτό σε όλα τα επίπεδα. Εδώ δεν μιλάμε για μία παρέμβαση εικόνας, αλλά ουσίας.

Έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι σε μία διαρκή επικοινωνία για να μπορέσουμε να ορίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Η αλήθεια είναι ότι η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News