Βιλιάνεν: «Το Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της καριέρας μου»

Βιλιάνεν: «Το Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της καριέρας μου»

Ο Πέτρι Βιλιάνεν θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα στην Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ, στην ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας την περασμένη Τετάρτη.

Ο 41χρονος Φινλανδός ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει αυτό το ντέρμπι και μίλησε στην ιστοσελίδα της φινλανδικής ομοσπονδίας για την σημερινή αναμέτρηση.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Φυσικά, ο αγώνας στη φάση των ομίλων του Europa League ήταν μια μεγάλη εμπειρία, αλλά ναι, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στην καριέρα μου!

Ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι μπορώ να τα πάω καλά σε αυτό το επίπεδο και ότι τα πράγματα γίνονται σωστά στη φινλανδική διαιτησία.

Στόχος μου είναι να φτάσω όσο μια μακριά γίνεται στην καριέρα μου στην διαιτησία. Είναι καλό να περπατάς στα βήματα του Ματ (σ.σ Ματίας Γκεστράνιους) και προσπαθώ να φτάσω όσο πιο μακριά, γιατί όχι και ακόμα περισσότερο από ότι προχώρησε ο ίδιος.»

«Ο Μαντσίνι θα τα πάει εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε 57χρονος τεχνικός:

«Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο θεωρώ άψογο επαγγελματία, αλλά και με μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του.

Ήταν πάντα προσηλωμένος στη δουλειά του και στον ρόλο που είχε στον Άρη. Διαθέτει έναν πολύ καλό και δυνατό χαρακτήρα, πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα.

Ο Ντάνιελ είναι ένας παίκτης συνόλου και είμαι βέβαιος πως θα τα πάει εξαιρετικά και θα πετύχει στη νέα του ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News