«Ο Μαντσίνι θα τα πάει εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό»

«Ο Μαντσίνι θα τα πάει εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε 57χρονος τεχνικός:

«Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο θεωρώ άψογο επαγγελματία, αλλά και με μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του.

Ήταν πάντα προσηλωμένος στη δουλειά του και στον ρόλο που είχε στον Άρη. Διαθέτει έναν πολύ καλό και δυνατό χαρακτήρα, πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα.

Ο Ντάνιελ είναι ένας παίκτης συνόλου και είμαι βέβαιος πως θα τα πάει εξαιρετικά και θα πετύχει στη νέα του ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Κακοκαιρία: Σε ποια περίπτωση θα αναβληθεί το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Η βροχή που πέφτει από νωρίς το πρωί στην Αθήνα βάζει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου βρίσκονται σε συναγερμό προσπαθώντας να προφυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά όπως παραδέχονται, εάν η βροχόπτωση συνεχιστεί μάλλον δεν θα μπορεί να γίνει το ματς.

Μόνος υπεύθυνος για την καταλληλότητα του γηπέδου, πάντως, είναι ο διαιτητής, ο Φινλανδός Βελγιάνεν στην προκειμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς θα πρέπει πριν τη σέντρα να δοκιμάσει εάν η μπάλα κάνει γκελ στον χλοοτάπητα του γηπέδου ή διαπιστώσει ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι επικίνδυνη για τη σωματική ακαιρεότητα των ποδοσφαιριστών.

Θυμίζουμε ότι η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 μμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News