Βαθμολογία πλέι οφ: Ματς... 6 βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Τους κάρφωσε ο Μακέντα, 0-1 ο Παναθηναϊκός (δείτε το γκολ)

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Πράξη 4η στα πλέι οφ της Superleague, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν στη Λεωφόρο τον Άρη (18/4, 15:00).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη μίνι λίγκα του πρωταθλητή, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε ένα δικό του ματς, στο οποίο έφτασε να προηγείται με 2-0, ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα και πέταξε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Στη συνέχεια υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, επικρατώντας με σκορ 2-1. Σε κορυφαία αγωνιστική κατάσταση πολύ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Μπόλονι να έχει βρει τη χημεία της ομάδας και τους «πράσινους» να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε το ντέρμπι στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό. Θετική η εμφάνιση των «πράσινων», για τους οποίους στοίχισαν τα ατομικά λάθη και υπέστησαν την ήττα με 3-1, σε ένα πλασματικό σκορ.

Η συνέχεια για το «τριφύλλι», που θέλει την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν μπορεί παρά να είναι νικηφόρα.

Ματς… 6 βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι υπερβολή να πούμε πως είναι… 6 βαθμών για το τριφύλλι.

Η εβδομάδα περιλαμβάνει τρία ματς κόντρα σε Άρη (σήμερα), ΑΕΚ (την Τετάρτη 22/04 στο ΟΑΚΑ) και ΠΑΟΚ (την Κυριακή, 25/04 στην Τούμπα).

Για αυτό οι “πράσινοι” δεν έχουν περιθώρια γκέλας εντός έδρας, διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα χάσουν την επαφή τους με το γκρουπ που βρίσκεται από πάνω τους σε απόσταση από 5 (Άρης) έως 2 βαθμούς (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Αρα, με νίκη σήμερα ο Παναθηναϊκός, θα πλησιάζει τον Αρη στους 2 βαθμούς, περιμένοντας τυχόν νέες απώλειες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ λίγες ώρες αργότερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News