Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Πρόστιμο ύψους 17.750 ευρώ επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις παρατηρητή και αστυνομίας, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε επίσης με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιωνικού, Θ. Τσιριγώτη, ενώ στην νικαιώτικη ΠΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο 7.000 ευρώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Επιπλέον, με χρηματική ποινή 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος (για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό), με 5.500 ευρώ ο ΟΦΗ (για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης), με 6.000 ευρώ ο Παναιτωλικός (για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και με 5.500 ευρώ η Λαμία (για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό). Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Αρης για το παιχνίδι με το Βόλο.

ΕΠΟ: Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Καλαμάτα για τα ματς Κυπέλλου με Βόλο και ΠΑΟΚ

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο τον Παναθηναϊκό και την Καλαμάτα για τα παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με Βόλο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή ύψους 2.500 ευρώ (αγώνας της 15-12-2022 για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, Παναθηναϊκός-Βόλος).

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλαμάτα 2019 ΠΣ χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ (αγώνας της 14-12-2022 για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, Καλαμάτα-ΠΑΟΚ)”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News