Τζόρτζεβιτς: «Να προετοιμαστούμε για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Τζόρτζεβιτς: «Να προετοιμαστούμε για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Καλύτερα από πολλούς γνωρίζει τι θα συναντήσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός της τουρκικής ομάδας:

«Κάποιοι παίκτες μας, ανάμεσά τους ο Γκούντουριτς και ο Μπάρτελ, επιστρέφουν από τραυματισμό και θα είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να προσπαθήσουμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τρανζίσιον.

Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού, οπότε θα πρέπει να τα σταματήσουμε. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με εμπειρία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα και με ένταση για 40 λεπτά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News