Τσεκάρει Ντουάρτε ο Παναθηναϊκός - Ποιες οι δυσκολίες

Τσεκάρει Ντουάρτε ο Παναθηναϊκός - Ποιες οι δυσκολίες

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Κοσταρικανός σέντερ μπακ Όσκαρ Ντουάρτε!

Ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει για το “μπαμ” στην άμυνα με έναν καλό, ποιοτικό και δυνατό παίκτη και έχει προκρίνει 4-5 περιπτώσεις μεταξύ των οποίων οι Σούνιτς και Ντουάρτε.

Ο διεθνής στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει κάνει σχετική κρούση προς τον μάνατζέρ του.

Οι “πράσινοι” ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη πως -για την ώρα- δεν μπορούν να προσφέρουν πάνω από 300.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους, με τον παίκτη να επιδιώκει ένα συμβόλαιο κοντά στις 400.000 ευρώ, όσα έπαιρνε δηλαδή και στην ισπανική ομάδα.

Γενικότερα δεν δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην Ελλάδα. Φυσικά, όσο περνάει ο χρόνος και δε βρίσκει άλλη ομάδα δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News