Τρομερό παρασκήνιο με Καλάθη και Καράμπελα

Περιστέρι - Παναθηναϊκός 68-91 (Highlights-VIDEO)

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε μεταξύ του Νικ Καλάθη και του Ζώη Καράμπελα κατά τη διάρκεια του Game 3 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι με τη συμβολή του Αργύρη Πεδουλάκη να είναι καταλυτική.

Ο 18χρονος «άσος» του Περιστερίου ήταν το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς εξυψώθηκε από πολλούς για τις επιδόσεις του στα προημιτελικά κόντρα στον Ήφαιστο.

Όμως, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό μουντζούρωσε κάπως την καλή του εικόνα και ο Αργύρης Πεδουλάκης χρειάστηκε να επέμβει για να διορθώσει την κατάσταση.

Καλάθης και Καράμπελας ήρθαν σε ρήξη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον τελευταίο μάλιστα να μη δίνει καν το χέρι στον αρχηγό του Παναθηναϊκού με τη λήξη του παιχνιδιού. Ο τελευταίος απόρησε και απογοητεύτηκε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια, ο «Άρτζι» απαίτησε από τον Καράμπελα να επισκεφθεί την πράσινη πλευρά και να ζητήσει συγγνώμη από τον Καλάθη.

Ο ταλαντούχος παίκτης του Περιστερίου ακολούθησε τα λόγια του προπονητή του και απολογήθηκε για ότι συνέβη στο παρκέ. Ο Καλάθης τον συγχώρεσε και η παρεξήγηση λύθηκε μία και καλή…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News