Τρεις κορυφαίοι ρεπόρτερ του ΠΑΟ έκαναν την πρόβλεψή τους για το ντέρμπι στο newspao.gr

Τρεις κορυφαίοι ρεπόρτερ του ΠΑΟ έκαναν την πρόβλεψή τους για το ντέρμπι στο newspao.gr

Τρεις από τους πιο διακεκριμένους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησαν αποκλειστικά στο newspao.gr και έκαναν τις προβλέψεις τους για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των Χρήστου Κοντού, Τάσου Νικολογιάννη και  Γιάννη Σαπουντζάκη:

Για τα υπέρ και τα κατά του Παναθηναϊκού;

Χρήστος Κοντός: Στα υπέρ των πρασίνων είναι η έδρα αφού κατά την παρουσία του Ουζουνίδη ειδικά δέχεται γκολ πολύ δύσκολα. Ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολύ πίεση από τους οπαδούς, καθώς με όσα γίνονται τώρα δεν μπορεί να απαιτήσει κάποιος πρωτάθλημα. Το τριφύλλι είναι πιο ολοκληρωμένο αυτή την στιγμή, με τον Ολυμπιακό να έχει πολλά σκαμπανευάσματα, ενώ έχει και αγώνα στην Ευρώπη. Πιστεύω ο Παναθηναϊκός το θέλει περισσότερο κυρίως λόγο ψυχολογίας.

Στα κατά του τριφυλλιού θεωρώ είναι τα προβλήματα στην επίθεση, αφού οι απουσίες Λουτσιάνο και Τσάβες είναι σημαντικές. Σίγουρα η ποιότητα της ομάδας δεν είναι όπως παλιότερα, ενώ υπάρχει και ένας αναβρασμός λόγω των οικονομικών.

Γιάννης Σαπουντζάκης: Η έδρα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, οι πράσινοι θα έχουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους, ενώ δεν δέχονται εύκολα και γκολ. Ακόμα θεωρώ ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πιο ποιοτικό από αυτό του Ολυμπιακόυ.

Στα αρνητικά πιστεύω είναι η παρουσία του Λεμονή στον κόκκινο πάγκο, ο οποίος έχει γνώση από τέτοια παιχνίδι και ξέρει πως να τα χειριστεί, αλλά και η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ που έχει φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας.

Τάσος Νικολογιάννης: Το βασικό πλεονέκτημα είναι η έδρα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός με τον κόσμο στο πλευρό του, έχε παίκτες που ξέρουν από ντέρμπι, ενώ στα τελευταία παιχνίδια έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει και ένα ματς στο τέλος.

Το κακό είναι πως οι πράσινοι είναι ακυβέρνητο και προχωράει μόνο με το πάθος, ενώ με τις απουσίες δεν έχει καταφέρει να ρολάρει ακόμα.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι;

Χρήστος Κοντός: Παρότι η λογική απάντηση σε αυτά τα παιχνίδια είναι να πεις «στο γκολ», εγώ πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με την μεσαία γραμμή να κρίνει πολλά. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς ποδοσφαιριστές στο κέντρο που μπορούν να βοηθήσουν σε άμυνα και επίθεση.

Γιάννης Σαπουντζάκης: To παιχνίδι θα κριθεί στο κέντρο. Οι πράσινοι έχουν δύο πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να αμυνθούν και να δημιουργήσουν όπως είναι ο Κουρμπέλης και ο Χίλιεμαρκ. Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο παράγοντας έδρα.

Τάσος Νικολογιάννης: Το πρώτο πράγμα που θα φανεί από την αρχή του ματς είναι το «ποιος το θέλει πιο πολύ», ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι λεπτομέρειες. Αυτό που δεν θέλω είναι να κριθεί από την διαιτησία.

Μία πρόβλεψη για το ματς;

Χρήστος Κοντός: Αν και η λογική σε αυτά τα παιχνίδι λέει ισοπαλία, εγώ πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός στην έδρα του μπορεί να πάρει την νίκη

Γιάννης Σαπουντζάκης: Πιστεύω σε νίκη του Παναθηναϊκού.

Τάσος Νικολογιάννης: Δύσκολο παιχνίδι αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός πιστεύω θα σταματήσει στην ισοπαλία.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News