Τόσα δίνει σε Ρομπέρτο ντε Ζεσούς ο Παναθηναϊκός

Τόσα δίνει σε Ρομπέρτο ντε Ζεσούς ο Παναθηναϊκός

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Μπεμπέτο.

Αν και οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ντιόγκο Βιάνα βρίσκεται μια ανάσα από το τριφύλλι, Ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται πως έχει στο μπλοκάκι του κι άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, οι πράσινοι που ψάχνουν μια ακόμη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας πίσω από τον Φακούντο, έχουν στη λίστα τους τον Ρομπέρτο ντε Ζεσούς Μασάδο ή αλλιώς Μπεμπέτο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση. Οι «πράσινοι» προσφέρουν διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 150.000 ευρώ καθαρά. Θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων (συμμετοχές στο πρωτάθλημα για την πρώτη χρονιά, ενώ για τη δεύτερη μπαίνουν και για Europa League και Champions League).

Από το 2017 αγωνίζεται στην Πορτογαλία με την φανέλα της Μαρίτιμο με την οποία είχε 19 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ προέρχεται από την Μπαία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News