Τον κόσμο δεν τον ξεγελάς: Γιούχα στην ΑΕΚ, «μπουρδ... βγάλτε τη φανέλα» στον Άρη!

Τον κόσμο δεν τον ξεγελάς: Γιούχα στην ΑΕΚ, «μπουρδ... βγάλτε τη φανέλα» στον Άρη!

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός αποθεώνεται από όλη την Ελλάδα για την ποιότητά του και το ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, τουλάχιστον στα εντός έδρας, οι βασικοί ανταγωνιστές του για την Ευρώπη γνώρισαν τα «πυρά» από τους οπαδούς του.

Στο ΟΑΚΑ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν να χειροκροτήσουν τον κόσμο για την ηχηρή παρουσία, ωστόσο, εκείνος απάντησε με αποδοκιμασίες. Λίγα λεπτά αργότερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε λέγοντας: «δεν σας δώσαμε τη χαρά της νίκης αλλά σας ευχαριστούμε…».

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ακούστηκαν χειρότερα για τον Άρη. «Παίκτες μπουρδ…, βγάλτε τη φανέλα» , σχολιάστηκε από τους οπαδούς των «κίτρινων» μετά την ταπεινωτική ήττα από τα δεύτερα και τα τρίτα του Ολυμπιακού. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντέδρασαν έτσι, οι φίλοι του Άρη επί Μπούργος στην τεχνική ηγεσία.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News