Τον φώτη-σαν οι μπέμπηδες!

Τον φώτη-σαν οι μπέμπηδες!

Έθεσαν σε εφαρμογή ξανά το πλάνο «μπέμπηδες» και πήραν μια ΑΝΤΡΙΚΗ νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα σε Απόλλωνα, κορωνοϊό και διαιτησία. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Έθεσαν σε εφαρμογή ξανά το πλάνο «μπέμπηδες» και πήραν μια ΑΝΤΡΙΚΙΑ νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα σε Απόλλωνα, κορωνοϊό και διαιτησία. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ο Λάσλο Μπόλονι δικαιολόγησε τη φήμη του για τη μεταχείριση και ανάδειξη ταλέντων. Δοθείσης της ευκαιρίας από τις «πληγές» που άνοιξε ο Covid, ο Ρουμάνος δεν δίστασε και έριξε στο… τερέν, Αθανασακόπουλο και Ιωαννίδη, μαζί με τους, επίσης, πιτσιρικάδες, Αλεξανδρόπουλο και Ζαγαρίτη.

Ο νεανικός Παναθηναϊκός, λοιπόν, έφθασε στην επίτευξη μιας πολύ σημαντικής νίκης (0-1), όχι μόνο για τη βαθμολογία του, αλλά και για τη συγκρότηση μιας ομάδας με βάθος. Οι συμμετοχές είναι το παν για τους μικρούς, αφού με το πέρασμα του καιρού, εκείνοι «ανδρώνονται» και… εδραιώνονται ως επαγγελματίες.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετακόμισε το καλοκαίρι στην Αθήνα ως ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ και έγινε ο ήρωας σε ένα δύσκολο «διπλό» για τη νέα του ομάδα, μόλις στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός. Από κει και πέρα…

… το απόγευμα της Τετάρτης, παραλίγο, να «στραβώσει» από την άδικη αποβολή του Ζαγαρίτη με δεύτερη κίτρινη στο 47ο λεπτό. Ασφαλώς, και από όλες τις λήψεις, φαίνεται πως ο νεαρός αριστερός μπακ δεν βρίσκει σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό του.

Ακόμη, και τότε, ο Παναθηναϊκός έβγαλε «ενέργεια» με τους Βέλεθ και Αλεξανδρόπουλο να λυγίζουν σίδερα, αυτή τη φορά, και σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Φάνηκε τρανταχτά, πλέον, πόσο δεν στοίχισαν τελικά οι μέρες άδειας των γιορτών στο Τριφύλλι, αλλά η ακύρωση της τελευταίας προπόνησης στο Κορωπί στο περίφημο ματς της Λεωφόρου με τους Αρκάδες. Για να κλείσουμε οριστικά, και αυτήν την ιστορία…

Παρά τις ρωγμές που προκάλεσε ο ιός, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαρκή άνοδο (σ.σ θυμηθείτε το εντός με τον Απόλλωνα και θα καταλάβετε) και το θεμιτό της υπόθεσης, σε αυτήν την χρονική περίοδο, είναι η επανένωση των νοσούντων με την ομάδα, να συμβεί υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, για την ισχυροποίηση του Τριφυλλιού, όταν έρθουν τα δύσκολα και τα κρίσιμα (ντέρμπι, Κύπελλο).

Υ.Γ Χρόνια πολλά στον Φώτη Ιωαννίδη και περαστικά στον Νίκο Ιωαννίδη.

Υ.Γ 2 Αλήθεια, χωρίς το VAR, το σκορ θα ήταν «3-1» υπέρ του Απόλλωνα;

Υ.Γ 3 Αύριο είναι η τελευταία μέρα του «Giveaway» για τα τέσσερα δώρα του Παναθηναϊκού. Φθάσαμε αισίως στα 28.000 σχόλια! Το λινκ: https://www.instagram.com/p/CIvEefEJcs2/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News