Το πλάνο του Παναθηναϊκού για Μπατάλια - Τι ζητάει από την Σπόρτινγκ

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για Μπατάλια - Τι ζητάει από την Σπόρτινγκ

Για ηγέτης της μεσαίας γραμμής προορίζεται ο Ροντρίγκο Μπατάλια στον Παναθηναϊκό, κάτι που η πράσινη μεριά φρόντισε να μεταφέρει σε εκείνη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Τι ζητάει το Τριφύλλι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το newspao.gr σας μεταφέρει «φρέσκο» ρεπορτάζ σχετικά με το καυτό θέμα του Ροντρίγκο Μπατάλια.

Η πλευρά του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιβεβαίωσε – μέσω του ατζέντη του – πως έχει γίνει διερευνητική επαφή από πλευράς Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μπατάλια με τη μορφή δανεισμού. η Σπόρτινγκ λέει «ναι» για να παραχωρήσει τον παίκτη, ενώ ο μάνατζερ του Αργεντινού δεν λέει «όχι», γεγονός πολύ σημαντικό για την ώρα (απέχει, βέβαια, ακόμα, από το «ναι»).

Μέχρι εδώ γνωστά…

Ο Παναθηναϊκός εξήγησε στην επαφή που έκανε προς τη μεριά του Αργεντινού πως ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, που θα δίνει η αρχή, η μέση και το τέλος αυτής. Αλλά… έξυπνα, μετέφερε, επίσης, πως μελετάει κι άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να ασκήσει κάποια «πίεση», διότι χρόνος άπλετος δεν υπάρχει.

Ωστόσο, στο Τριφύλλι δεν αρκεί μονάχα η απόκτηση του Μπατάλια για έναν μόνο χρόνο και μετά… τέλος! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να «χτίσει» κορμό, προκειμένου η ομάδα να μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού, αν όχι από του χρόνου, από τα επόμενα χρόνια.

Γι’αυτό, και θα ζητήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (σε τελικό στάδιο συζητήσεων, αν φθάσουν τα πράγματα ως εκεί) μια φόρμουλα συνεργασίας που θα του δίνει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει κανονικά με μεταγραφή μακροπρόθεσμα.

Σε εκείνο το σημείο, αν οι Πορτογάλοι αποφασίσουν να δώσουν δανεικό τον Μπατάλια με οψιόν αγοράς… στο Θεό, τότε, αυτό και μόνο, μπορεί να φανεί αρκετό για να «φρενάρει» τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News