Το παρασκήνιο με τον Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ

Το παρασκήνιο με τον Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς φόρεσε τα πράσινα και με το… καλημέρα δείχνει πως είναι έτοιμος να γίνει πρωταγωνιστής ξανά.

Ένα από τα σημαντικά μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να ντύνεται στα πράσινα, ώστε να αποτελέσει ένα από τα θεμέλια της νέας ομάδας που χτίζει ο Γιώργος Βόβορας, με τον ίδιο να επιζητά το νέο ξεκίνημα, έπειτα από την περιπετειώδη και γεμάτη ατυχίες θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 29χρονος άσος έρχεται στο ΟΑΚΑ έπειτα από δύο χρόνια στο Μιλάνο όπου θέλει ουσιαστικά να ξεχάσει, για να θυμηθεί όσα θαυμαστά έκανε στη Μάλαγα, όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο του χωρίς τους τραυματισμούς να του χτυπούν την πόρτα.

Ήδη, από τις πρώτες μέρες του στο ΟΑΚΑ, οι κινήσεις του και τα λόγια του αποδεικνύουν τα παραπάνω! Θα κάνει τα πάντα για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Για να γίνει ξανά πρωταγωνιστής…

«Αν είμαι υγιής, μπορώ να κάνω τα πάντα! Μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και το έχω αποδείξει αυτό, ειδικά στη Μάλαγα, αλλά και στο ξεκίνημα στο Μιλάνο. Το μόνο που εύχομαι για εμένα και την ομάδα για τη νέα σεζόν είναι υγεία και θεωρώ πως μετά όλα θα έρθουν, ώστε να πετύχουμε ωραία πράγματα όλοι μαζί», ήταν μερικές από τις πρόσφατες δηλώσεις του Νέντοβιτς στο eurohoops.net, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να πετύχει στα πράσινα όσα δεν πέτυχε την τελευταία διετία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News