Το παιχνίδι στο ΣΕΦ «έδειξε» το δρόμο

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Ρεάλ

Το βασικό ζητούμενο από δω και πέρα για τον Οντέτ Κάτας στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι να αποκτά γρήγορα διαφορές ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να μπει σε εφαρμογή το πλάνο της διαχείρισης.

Ο κόουτς θέλει να κρατά ενεργούς όλους τους παίκτες, ουσιαστικά πρέπει να προετοιμάσει μια εντελώς διαφορετική ομάδα για τα πλέι-οφ της Basket League όπου μεγάλο χρόνο θα διεκδικούν Μπρέι, Χεζόνια, Όγκαστ, παιδιά τα οποία δεν υφίσταντο για το κλαμπ μέχρι πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Ζακ π.χ είτε βρισκόταν στην αποστολή, είτε όχι, δεν έπαιρνε χρόνο από τον Γιώργο Βόβορα αφού ο νεαρός προπονητής δεν πίστευε τον ομογενή σέντερ.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έχει αλλάξει άρδην την συνολική εικόνα στο παρκέ, στα ματς που κοουτσάρει ο Κάτας φαίνεται «βάθος» και πόσα μπορούν να προσφέρουν οι παίκτες, ασχέτως αν η…τρύπα στη θέση «1» χαλά όλων την διάθεση!

Φυσικά δεν περιμέναμε τον αγώνα με τον Κολοσσό για να το καταλάβουμε, η εμφατική απάντηση για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα δόθηκε στο ΣΕΦ όπου χωρίς Νέντοβιτς τους διέλυσες, εκεί που όσοι έπαιξαν ήταν υπέροχοι, δείχνοντας ότι μπορούν άπαντες να προσφέρουν, καθένας με τον δικό του ρόλο, από το δικό του πόστο και βάσει των δικών του δυνατοτήτων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News