Το νικητήριο καλάθι του Αθηναίου κόντρα στον Ιωνικό (vid)

Το νικητήριο καλάθι του Αθηναίου κόντρα στον Ιωνικό (vid)

Νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη της παραμονής πήρε ο Ιωνικός, στο γήπεδο του Περιστερίου (82-79).

Οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν παρατάχθηκαν με μόλις τρεις υγιείς ξένους, παρόλ’ αυτά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το “διπλό” στο “Ανδρέας Παπανδρέου” στη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γιουτζίν Τζέρμαν ήταν αυτός που έκανε την αρχή, ο Νίκος Χουγκάζ πήρε την σκυτάλη και ο Γιάννης Αθηναίου εκείνος που έδωσε τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους με το καλάθι που πέτυχε στα 16.1” για το τέλος.

 

Από την άλλη, το 41% στα δίποντα και το 65% στις βολές έκαναν ζημιά στο Περιστέρι, που είχε τον Μίλαν Τόμιτς για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου. Ο νέος προπονητής των κυανοκίτρινων δεν δίστασε μάλιστα στη διάρκεια του αγώνα να παρατάξει πεντάδα με τρεις παίκτες της εφηβικής ομάδας (Γιάννης Φύτρος, Ηλίας Μανιάς, Σωτήρης Σταυρακόπουλος).

neakriti.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News