Το έκανε... γήπεδο ο Snik - Σύνθημα κατά του Light σε ρυθμούς... Λέτο! (vid)

Το έκανε... γήπεδο ο Snik - Σύνθημα κατά του Light σε ρυθμούς... Λέτο! (vid)

Και μπορεί να δημιουργήθηκε τρελός ντόρος για τον άγριο καυγά ανάμεσα στον Snik και τον Light και οι celebrities σύσσωμοι να καταδίκασαν το γεγονός, όμως κανείς δεν περίμενε πως οι δύο τράπερς θα δώσουν συνέχεια στο όλο σκηνικό.

Αμφότεροι ζήτησαν συγγνώμη από το κοινό τους, ενώ τα έριξαν στην παραγωγή, υποστηρίζοντας πως τους έβαλε να κάτσουν κοντά για να προκαλέσει και να κάνει νούμερα. Ενώ το #canceltrappers στο Twitter και οι κυρώσεις της παραγωγής φαίνεται πως δεν τους πτόησαν.




Το βράδυ της Πέμπτης 23/6 ο Snik πραγματοποίησε μία συναυλία για να χαρίσει στο κοινό του θέαμα με την μουσική του. Όμως φαίνεται πως προσπάθησε και φούντωσε την κόντρα με τον συνάδελφό του.




Σε βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το κοινό σύσσωμο φωνάζει βρισιές κατά του «Light» και όλα δείχνουν πως ο Snik δεν έχει καταλάβει τίποτα από τον σάλο που προκλήθηκε.




youweekly.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News