Τι γίνεται με τις εργασίες στη Λεωφόρο...

Τι γίνεται με τις εργασίες στη Λεωφόρο...

Επισπεύδουν τις διαδικασίες στον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση των έργων και το γήπεδο να πάρει το «ΟΚ» για τα προκριματικά του Europa League.

Για την ώρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έχει προχωρήσει ένα κομμάτι των εργασιών, πλην όμως έχει αλλάξει και το χρονοδιάγραμμά τους, γεγονός που έχει δυσκολέψει την κατάσταση αναφορικά με τους χρόνους και την ταχύτητα με την οποία πρέπει να υλοποιηθούν οι αλλαγές.

[ads2]

Τη στιγμή αυτή υπάρχουν αρκετά πράγματα που εκκρεμούν και θα πρέπει να ολοκληρωθούν όπως η μόνωση στο πέταλο της Θύρας 13, ένα τοιχίο στην πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αλλά και η αντικατάσταση των καθισμάτων που έχει ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ. Έτσι, δεν αποκλείεται στο φιλικό με την Τσβόλε στις 20 Ιουλίου το γήπεδο να ανοίξει τμηματικά και όχι ολόκληρο, αφού δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News