Τι έδειξε σήμερα ο Δώνης - Διάταξη και ενδεκάδα ενόψει ΑΕΚ

«Πρεμιέρα» φιλικών κόντρα στη Φέγενορντ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Η ενσωμάτωση των Δημήτρη Κολοβού, Ούφε Μπεκ ήταν το σημαντικό γεγονός στη σημερινή προπόνηση. Μοναδικός απόντας ο Κότσαρης που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Πριν την προπόνηση ο Δώνης έδειξε βίντεο στους παίκτες, όπως κάνει κάθε Πέμπτη με επιλεγμένες φάσεις από αγώνες της ΑΕΚ και τους έδειξε τι πρέπει να προσέξουν και που πρέπει να χτυπήσουν τον αντίπαλό τους.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ 11ΑΔΑ
Μεγάλο μέρος της προπόνησης αφορούσε ασκήσεις τακτικής.

Το πιθανότερο σενάριο είναι κόντρα στην ΑΕΚ να παραταχθεί η ίδια ενδεκάδα με την Τούμπα, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας δοκίμασε και άλλα σχήματα, προκειμένου να είναι σίγουρος για παν ενδεχόμενο.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην διάρκεια της τακτικής με τους βασικούς έπαιξαν και οι Καμπετσής, Κολοβός, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης.

Το σχήμα του Παναθηναϊκού θα είναι 4-2-3-1, που μπορεί να γίνεται και 4-4-2 με τον Ζαχίντ να είναι πίσω/δίπλα από τον Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News