Θορθάνο « Μεγάλη ιστορία ο Παναθηναϊκος»

Θορθάνο « Μεγάλη ιστορία ο Παναθηναϊκος»

[ads]

Στο ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στάθηκε ο Ινίγο Θορθάνο, βοηθός του Πασκουάλ, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του Πασκουάλ

[ads2]

«Είμαι εδώ μόνο λίγες μέρες. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη, είμαστε σε μία ιστορική ομάδα και θέλουμε να γράψουμε ιστορία μαζί της. Είμαστε λίγο κουρασμένοι αλλά θα πρέπει να το συνηθίσουμε. Στόχος μας είναι να παίζουμε με ενέργεια σε όλο το ματς, πρέπει όμως πρώτα πνευματικά οι παίκτες να είναι ξεκούραστοι. Με αυτό τον κόσμο είναι πολύ δύσκολο να μην παίζει η ομάδα.

Για τριάντα λεπτά η ομάδα έπαιξε όπως ήθελε ο προπονητής. Θέλουμε όμως να παίζουμε έτσι για σαράντα λεπτά. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στη Γερμανία μας δίνει ώθηση αλλά η δουλειά είναι η ίδια. Στη Γερμανία πιστέψαμε για σαράντα λεπτά ότι θα νικούσαμε. Αυτό είναι πιο σημαντικό απ’ την ίδια τη νίκη. Εμείς βρήκαμε ένα μεγάλο κλαμπ και δίψα για διάκριση. Ίσως αλλάξουμε το αίσθημα των παικτών για την αναζήτηση της νίκης. Ωστόσο χρειάζεται χρόνο για να γίνει αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News