Θετική εξέλιξη για Ατρόμητο - «Παρών» Αλαφούζος, Μαρινάκης στο συμβούλιο της λίγκα!

Θετική εξέλιξη για Ατρόμητο - «Παρών» Αλαφούζος, Μαρινάκης στο συμβούλιο της λίγκα!

Υπερασπιστικό χαρτί για την εκδίκαση της Πέμπτης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, βρήκε ο Ατρόμητος από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που απόψε έγινε με τηλεδιάσκεψη, απουσία της Ένωσης. Απουσίασε η ΑΕΚ, παρών οι Αλαφούζος – Μαρινάκης.

Οι ΠΑΕ που ήταν παρούσες αποφάσισαν ομόφωνα το πρωί των αγώνων, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιείται, εφόσον το ζητηθεί να γίνονται μετρήσεις στο γήπεδο αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία τύπου λέιζερ όπως ζητάει και η ΟΥΕΦΑ και όχι με μεζούρες.

Η απόφαση αυτή είναι ατού στα χέρια του Ατρόμητου που προφανώς θα την επικαλεστεί στην απολογία του στον αθλητικό δικαστή αφού οι μετρήσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν έγιναν με λέιζερ αλλά με μεζούρα της Αστυνομίας!

Από το συμβούλιο όπως προαναφέρθηκε απουσίασε η ΑΕΚ η οποία με επιστολή που έστειλε στη Λίγκα τόνισε: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας οποιαδήποτε απόφαση λάβετε σήμερα».




Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε λέγοντας: «Δηλαδή η ΑΕΚ νομιμοποιεί την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια αλλά δεν νομιμοποιούμαστε εμείς να συζητήσουμε; Ωραία».

Όλες οι ΠΑΕ πήραν θέση και ξεκαθάρισαν ότι τα παιχνίδια έχουν κανόνες αλλά άπαντες θέλουν να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τον Παναθηναϊκό ειπώθηκε μάλιστα ότι θα πρέπει οι μετρήσεις να γίνονται με λέιζερ κι όχι με μεζούρες. Και συμφώνησαν όλοι με τα παραπάνω λόγια αφού προβλέπεται από τη FIFA όπως είπε και ο υπεύθυνος γηπέδων στη SL.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News