Θες ρούκι στον πάγκο σου; Γίνεσαι η “ασπίδα” του!

Θες ρούκι στον πάγκο σου; Γίνεσαι η “ασπίδα” του!

Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, παρότι είναι ρίσκο ν’ αφήσεις το χτίσιμο της νέας σου ομάδας σε προπονητή που δεν έχει κοουτσάρει ποτέ επαγγελματίες και βγαίνει πρώτη φορά από τη χώρα του, εμείς θα θέλαμε να στηριχθεί ο Ντάνι Πογιάτος.

Στο “θερμοκήπιο” της κορυφαίας ομάδας του πλανήτη δεν μπαίνει όποιος κι όποιος, ενώ ο Τσάβι Ρόκα πήρε τις καλύτερες πληροφορίες από τους επιτελείς της Ρεάλ Μαδρίτης για τον επαγγελματισμό του κόουτς.

Βέβαια οι έννοιες στήριξη κι εμπιστοσύνη στη χώρα μας είναι σχετικές, εύκολα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα, αναλόγως-ΠΑΝΤΑ-του αποτελέσματος. Αν γουστάρεις ρούκι στον πάγκο, γίνεσαι “ασπίδα” του.

Πώς; Του κάνεις κριτική καλόπιστη στα λάθη του, τον πείθεις να πάρει συνεργάτες με μεγαλύτερη εμπειρία στην περίφημη ελληνική πραγματικότητα (τέτοιος είναι ο βοηθός του, Εμάνουελ Ρόκα), τον προστατεύεις με τεχνικό διευθυντή που εξηγεί στους παίκτες ότι αυτοί μπορεί να φύγουν, αυτός όχι κι ας γίνεται δυσάρεστος έτσι. Κυρίως;

Του παίρνεις καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που είχε ο προκάτοχός του ώστε να μπορεί να κάνει πιο άνετη διαχείριση από εκείνη του Γιώργου Δώνη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News