Θα βγάλει καλές συνεργασίες με Άρη ο Παναθηναϊκός!

Θα βγάλει καλές συνεργασίες με Άρη ο Παναθηναϊκός!

Το πρώτο πράγμα που συνειδητοποιεί κανείς βλέποντας τον φετινό Παναθηναϊκό είναι πως αν του προσφέρεις κατοχή, είναι σε θέση να βγάλει καλές συνεργασίες.

Είναι φανερό πως η προσθήκη του Βιτάλ θα βοηθήσει σημαντικά τους φορ αλλά και τους ακραίους μπακ.

Είδαμε πως ο Βραζιλιάνος έχοντας παίκτες κοντά του με καλή τεχνική κατάρτιση (Καρλίτος, Χουάνκαρ) που δεν είναι π.χ στην περσινή λογική Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνη, (να πάνε στην γραμμή για να βγάλουν ατομική προσπάθεια) αλλά θέλουν να κόβουν προς τα μέσα για να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν, ήταν διαρκώς μέσα στο παιχνίδι.

Στα Γιάννενα ο Νοτιοαμερικάνος δεν τράβηξε, γενικά η ομάδα ήταν κακή, όμως αυτό δεν αναιρεί πως υπάρχουν δυνατότητες μεσοεπιθετικά που θέλουμε πολύ να τις δούμε απόψε με τον Άρη. Ο γηπεδούχος αναγκαστικά θα βγει μπροστά για να πάρει την πρώτη του νίκη, κάτι που θα αφήσει χώρους στα μετόπισθεν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News