Θα κάνει... χαμό του χρόνου ο Σανκαρέ

Σανκαρέ: Η ατάκα για τον κόσμο μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Γιουνούς Σανκαρέ θα ενισχύσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Πολύ καλός χαφ, παίκτης-σχολή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι να τον βλέπουν οι νέοι στο Κορωπί και να παίρνουν παράδειγμα. Ο τρόπος που ξεμαρκάρεται και πασάρει ή εκτελεί είναι υποδειγματικός, η ενσάρκωση της λέξης «καθοριστικός».

Είναι ηγετικός, ξέρει την έννοια ομαδική δουλειά ώστε να ταιριάξει με τα χνώτα του Λάζλο Μπόλονι, ο ιδανικός box to box μέσος για το σύστημα των πρασίνων αφού εκτός από καλά πόδια, οσμίζεται και το γκολ. Του χρόνου που θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα μπορεί να κάνει θραύση.

Το «τρακτέρ» από την Αφρική ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά στον άξονα με την ενέργεια, την εξυπνάδα και τη δύναμη του όσο αγωνιζόταν.

Στη Γαλλία τον φώναζαν workhorse κι ήδη οι εστίες της Σούπερ Λιγκ…στενάζουν. Εάν είχε κάνει και στα …Ο.Υ.Κ. θα βοηθούσε περισσότερο, αφού καιρό τώρα το κλίμα στο Κορωπί είναι ψυχρό και συγκρουσιακό με πόλεμο στα σπάργανα μεταξύ κάποιων παικτών και του προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News