Τέλος στις... γιόμες βάζει ο Πογιάτος

Τέλος στις... γιόμες βάζει ο Πογιάτος

Συμμετοχή στο χτίσιμο του παιχνιδιού θέλει από τους τερματοφύλακες ο Ντάνι Πογιάτος και ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν δεν προβλέπεται να έχει στο ρεπερτόριό του διωξίματα και γιόμες, όταν δέχεται πίεση ψηλά από τους αντιπάλους.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων Πασκουάλ Τραβάλ εξειδικεύεται στις ασκήσεις με τα πόδια και τη συμμετοχή των «κίπερ» στη φάση ανάπτυξης της ομάδας.

Ποιος είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Χοσέπ Πασκουάλ Τραβάλ γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1985. Έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής τερματοφυλάκων στη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ από το 2011 έως και το 2013.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ολυμπιακής ομάδας του Μπαχρέιν, πριν επιστρέψει το 2015 στην πατρίδα του και αναλάβει την εθνική Νέων της Καταλονίας. Το 2016 εργάστηκε στην κυπριακή Ανόρθωση, ενώ στη συνέχεια για μια διετία, ως και το 2018, προσλήφθηκε από την Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Τη σεζόν 2018/19 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της γαλλικής Τουλούζ.

Πληροφορίες ΕΦΣΥΝ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News