Τελάντερ: «Κύπελλο και Ευρώπη»

Τελάντερ: «Κύπελλο και Ευρώπη»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού και τη θητεία στο «τριφύλλι» μίλησε ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος τόνισε οι «πράσινοι» ανήκουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήμουν άτυχος γιατί τραυματίστηκα στο γόνατο πριν τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά χρειάστηκα κάποιες εβδομάδες για να επιστρέψω», είπε αρχικά ο Ράσμους Τελάντερ.

[ads2]

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Και μου έχουν δείξει τεράστια εμπιστοσύνη, οπότε είμαι ευτυχισμένος και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω», συνέχισε ο 24χρονος Δανός στόπερ.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς του «τριφυλλιού», ο Τελάντερ ανέφερε: «Είμαστε διαφορετικοί αμυντικοί. Ο Σάντσεθ είναι ένας τυπικός στόπερ από την Ισπανία, ο οποίος είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Εγώ παίζω περισσότερο με φυσική δύναμη, οπότε συμπληρώνουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Οι δύο Έλληνες (σ.σ Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής) είναι πάνω – κάτω στο ίδιο στυλ με εμένα. Έχω παίξει και με τον Ταυλαρίδη, που είναι πολύ έμπειρος και έχει παίξει σε πολλά μεγάλα club στο εξωτερικό».

Σχετικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού, ο Τελάντερ είναι ξεκάθαρος: «Ο στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Κύπελλο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, προκειμένου να επιστρέψουμε στην Ευρώπη, εκεί που ανήκουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News