Ταράσης: Το πρωί του είπαν «μένεις», το βράδυ ανακοίνωσαν την απόλυσή του!

Τέλος ο Ταράσης από τον Παναθηναϊκό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το βράδυ της Τρίτης (14/7) το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Ταράση, μετά από 15 χρόνια.

«Μετά από 15 χρόνια κοινής διαδρομής ο κύκλος της συνεργασίας της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Ταράση ολοκληρώνεται σήμερα. Αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου και ειδικότερα της Ακαδημίας την οποία υπηρέτησε από πολλές διαφορετικές θέσεις αυτά τα 15 χρόνια. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως -όπως αναφέρει το novasports.gr- οι άνθρωποι του συλλόγου διαβεβαίωναν τον παλαίμαχο άσο του Τριφυλλιού ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία του σε άλλο πόστο, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης, και χωρίς καν να έχουν ενημερώσει τον ίδιο, ανακοίνωσαν την απόλυση του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News