Τα... βάσανα των Αγγελόπουλων και ο Μαντζούκας!

Τα... βάσανα των Αγγελόπουλων και ο Μαντζούκας!

Ρίξαμε μια ματιά για το πως υποδέχθηκαν τα Μέσα των λιμανίσιων την είδηση της αρπαγής του Λευτέρη Μαντζούκα, αλλά και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μερίμνησε να βγάλει δελτίο στην Α1 στον πιτσιρικά, κάτι που δεν συνέβη προ διετίας με τον χαρισματικό Ποκουσέφσκι από την μεριά των άλλων.

Η κεντρική ιδέα ήταν πως όλα στο μπάσκετ δουλεύουν για τον πρωταθλητή και πως «ακόμα και τους Λέικερς να είχαμε δεν θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα, αν δεν καταφέρουμε ν’ αλλάξουν πράγματα στο παρασκήνιο».

Διαβάζοντας αυτά καταλαβαίνεις όλα τα δεινά που περνούν σήμερα οι Αγγελόπουλοι.

Οι αδελφοί δεν υποσχέθηκαν να φτιάξουν τους …Λέικερς, ίσα ίσα. Κατά καιρούς έβγαζαν μια διάγνωση σύμφωνα με την οποία ακόμα κι αν είχαν την ομάδα του Λ.Α υπό την δούλεψή τους πάλι δεν θα κατάφερναν τίποτα όσον αφορά διεκδίκηση διακρίσεων.

Πράγμα που σημαίνει ότι η προσοχή τους δεν αφορούσε τα αμιγώς αγωνιστικά, αλλά το μπάσκετ πίσω από τις κουρτίνες.

Αντιμετωπίζοντας το άθλημα υπό αυτό το πρίσμα πήραν άριστα, λαμβάνοντας την απόφαση για τον αυτό-υποβιβασμό της ομάδας τους, κατεύθυνση που αποθεώθηκε από τους σκληροπυρηνικούς.

Μόνο που η ομάδα τους τόσα χρόνια μετά εξακολουθεί να μην βλέπεται.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News