Τα μπέρδεψαν στο φύλλο αγώνα: «Πήγαμε στην κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης!»

Παναθηναϊκός: «Οι διαιτητές σκαρφάλωσαν στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τους τελικούς της Α1 γυναικών, οι διαιτητές πήγαν στην κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης, μόνο που το παιχνίδι δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά!!

Το ντέρμπι των αιωνίων κρίθηκε από το live streaming του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο YouTube, κι όμως, στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκαν οι λέξεις «τηλεοπτική μετάδοση»!

Το σχετικό κομμάτι στο φύλλο αγώνα:

“Αναφορικά με το τελευταίο σουτ του αγώνα, η άποψη της διαιτητικής ομάδας ήταν ότι το καλάθι είναι εκπρόθεσμο. Λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης, της έλειψης δυνατής κόρνας και της απουσίας leds στο ταμπλό αποφασίσαμε να πάμε στην κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την άποψη μας. Αφού είδαμε τη φάση αποφασίσαμε ότι το καλάθι δεν μετράει”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News