Τα μάτια στον Σαντ Ρος!

Τα μάτια στον Σαντ Ρος!

Ο Σαντ Ρος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, θα είναι παρών στα παιχνίδια του Σούπερ Καπ αλλά θα δούμε πόσο έχει επηρεαστεί χάνοντας προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Χωρίς τον Κουβανό στο παρκέ ο Παναθηναϊκός είναι φανερά άλλη ομάδα.

Ο προπονητής αυτή την εποχή χρειαζόταν υγιείς όλους τους αθλητές του προκειμένου να εισάγει νέα κομμάτια στο DNA του κλαμπ από τα οποία άλλα θα απορροφηθούν κι άλλα πιθανώς να αποβληθούν (το αναφέρουμε έχοντας το νου μας κυρίως στον Ααρον Γουάιτ που αλλού πατά κι αλλού βρίσκεται).

Ο Γιώργος Βόβορας περίμενε πως και πως τον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πίσω, οι ενοχλήσεις του πιο πολυδιάστατου (μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου) αθλητή του ρόστερ ολοφάνερα στα φιλικά είχαν κόψει την ομάδα στη μέση.

Κακά τα ψέματα εάν δεν είχε καταγραφεί η μεταγραφή του το καλοκαίρι, ο δρόμος προς μια αξιοπρεπή εκπροσώπηση του brand στην Ευρωλίγκα κάθε άλλο παρά ανοιχτός θα ήταν.

Ακόμα και στον καιρό της κρίσης της ομάδας ας οι μπουκ δεν την ρίχνουν στα τάρταρα των προβλέψεών για φέτος, αφού η φανέλα είναι βαριά, κάποιοι διπλοθεσίτες κινούν το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης (σαν τον Κουβανό και τον κάπτεν π.χ) ενώ Καλαϊτζάκης, Μήτογλου, Παπαγιάννης είναι κάποια από τα πιο ελπιδοφόρα projects που κινούνται στην ήπειρό μας, κορμός που μπορεί να οδηγήσει το σωματείο τα προσεχή έτη.

Οι μικροί, ωστόσο, χρειάζονται καθοδήγηση από τους έμπειρους κι εδώ κολλά η κομβικότητα του πολυδιάστατου ξένου φόργουορντ.

Ο Σαντ Ρος είναι x-factor για να παρουσιαστεί μια ομάδα που θα “δαγκώνει” στην άμυνα, θα ορμά λυσσαλέα στο ριμπάουντ (εδώ θα χρειαστεί πολύ δουλειά) και θα παίζει με ψηλά 3άρια που θα είναι εις θέση να ποστάρουν συνέχεια (θραύση μπορεί να κάνει ο Παπαπέτρου εδώ).

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News