Τα «μαθήματα ιστορίας» του Δώνη - Οι ομιλίες στους παίκτες

Τα συστήματα που δούλεψε ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «μαθήματα ιστορίας» προς στους παίκτες.

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», αποκαλύπτει μερικές από τις ατάκες του Ελληνα τεχνικού προς τους παίκτες του τον τελευταίο καιρό:

– Για τον κόσμο: «Αν οι δρόμοι μας είναι διαφορετικοί είναι δύσκολο να έρθουν κοντά. Αν είναι λίγο διαφορετικοί τότε είναι πιο εύκολο. Λίγο δεξιά ο ένας λίγο αριστερά ο άλλος στο τέλος φτάνουμε πιο κοντά. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγαπάει την ομάδα και θα πρέπει να έρθουμε κοντά του για να έρθει κι αυτός κοντά μας. Εμείς θα τους τσιγκλήσουμε και θα έρθουν. Εμείς θα τους φέρουμε κοντά μας».

– Για τη φανέλα του τριφυλλιού: «Ενας σύλλογος ο οποίος έχει 20 πρωταθλήματα 18 Κύπελλα και 5 Σούπερ Καπ. Εχει πάρει νταμπλ έχει παίξει σε όλη την Ευρώπη έχει φτάσει στον τελικό και στα ημιτελικά των μεγαλύτερων διοργανώσεων. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός και πρέπει να γνωρίζουμε όλοι σε ποιο κλαμπ δουλεύουμε και τι πρεσβεύει. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τι φανέλα φοράμε. Οχι υποτιμητικά. Αξίζετε να φοράτε τη φανέλα αυτή και καλείστε να το αποδείξετε. Πρέπει να πάρετε κίνητρο απ αυτή να δείχνετε πόσο πολύ θέλετε να γίνετε μέλη αυτής της μεγάλης ιστορίας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News