Τα «καρύδια» δεν υπολογίζονται σε ευρώ - Τα συμβόλαια του ντέρμπι

Τα «καρύδια» δεν υπολογίζονται σε ευρώ - Τα συμβόλαια του ντέρμπι

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τα συμβόλαια των 10 που έβγαλαν το ντέρμπι κοστίζουν το ίδιο με το συμβόλαιο του παγκίτη Μάριν, αλλά η ψυχή και η θέληση δε μετριέται σε ευρώ…

Στο ποδόσφαιρο του 2018, που τα μπάτζετ παίζουν το σημαντικότερο ρόλο, ο ρομαντισμός, η θέληση και το πάθος -αν υπάρχει ο μέντορας- σκίζουν τα συμβόλαια! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εμφυσήσει πνεύμα νικητών στους ποδοσφαιριστές του, διαρκώς τους τονίζει ότι μπορούν να πετύχουν πολλά και πριν το ντέρμπι έκανε λόγο για καλύτερο σύνολο.

Όχι τυχαία, το απέδειξε! Ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό και τα βαριά συμβόλαια των Πειραιωτών με ομάδα 2,3 εκατομμυρίων ευρώ! Όσο δηλαδή είναι το συμβόλαιο του Μάριν. Τρομακτικότερη ήταν η διαφορά στα συμβόλαια των παικτών που ήρθαν από τους δύο πάγκους. Οι τρεις αλλαγές του Παναθηναϊκού παίρνουν 360.000€, την ώρα που οι αντίστοιχες του αιώνιου αντιπάλου του παίρνουν κοντά στα 3 εκατ. ευρώ!

Που να είχαν τηρηθεί και οι δεσμεύσεις του καλοκαιριού για διατήρηση του κορμού… Που να είχε στηριχθεί ο Μαρίνος όσο ο Ιταλός… Ψιλά γράμματα!

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κάτσε (65′ Μουνιέ), Τζανδάρης, Λουντ, Κουλιμπαλί (80′ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Δώνης (65′ Αυλωνίτης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News