«Τα δεδομένα με Μακ και μεταγραφή παίκτη Ευρωλίγκας»

Κάτας: «Αυτό, πρέπει να το θυμόμαστε πάντα»

Στις συνέπειες των κρουσμάτων κορωνοϊού στον μπασκετικό Παναθηναϊκό στάθηκε ρεπόρτερ του τριφυλλιού Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «το δύσκολο για τον Παναθηναϊκό θα είναι η τραγική φυσική κατάσταση. Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ανησυχητικά, ενώ σε μία εβδομάδα που θα επιστρέψει ολόκληρη η ομάδα.

Θα λείπουν κάποιοι στο Βερολίνο. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη αναβολή σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Ήδη έχει πάρα πολλές. Θα ζοριστεί πολύ ο Παναθηναϊκός. Είναι 2η φορά που αναβάλλεται το παιχνίδι με την Ζενίτ και αν αναβληθεί για 3η με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, θα το χάσει με 20-0».

Στη συνέχεια, μίλησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια προσθήκη με παράλληλη αποχώρηση παίκτη από το υπάρχον ρόστερ. «Δύσκολα βλέπω να φεύγει ο Μακ. Μέχρι την Τετάρτη η προθεσμία για μεταγραφή παίκτη Ευρωλίγκας».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News