Συνάντηση... κορυφής για Πρίφτη - Η στάση του Παναθηναϊκού

Συνάντηση... κορυφής για Πρίφτη - Η στάση του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε το βράδυ της Κυριακής συνάντηση με τον πρόεδρο της Ούνιξ Καζάν, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον.

Ο Έλληνας προπονητής βγήκε και διάψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Τουναντίον, ισχυρίστηκε πως δεν έχει έρθει ποτέ σε επικοινωνία με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ούνιξ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Ρώσους.

Για την ώρα, ο πρώην τεχνικός του Άρη ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο ερχομός του στην πατρίδα δεν «συνδέεται» με το Τριφύλλι, βάσει και των λεγόμενών του.

Αν είναι να υπάρξει από δω και στο εξής, εξέλιξη για τον Πρίφτη και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αυτή θα συμβεί δύσκολα το Σαββατοκύριακό, αλλά πιθανότατα, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6).

Πάντως, οι «πράσινοι» λειτουργούν κανονικά για τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, αφού «έκλεισαν» τον Ντιαλό. Να σημειωθεί πως θερμός υποστηρικτής του Πρίφτη είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News