Συγκλονίζει ο Σανμαρτεάν: «Πατέρα, αιώνια ανάπαυση - Έγινα ο καλύτερος!»

Συγκλονίζει ο Σανμαρτεάν: «Πατέρα, αιώνια ανάπαυση - Έγινα ο καλύτερος!»

Με ένα μακροσκελές κείμενο που ραγίζει καρδιές ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν αποχαιρέτισε τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.

Αναλυτικά:

«Μου είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις τώρα που η αγαπημένη μου ύπαρξη μας άφησε για πάντα. Από εδώ και πέρα θα τον ψάχνω μόνο στην καρδιά μου, το μόνο μέρος απ’ όπου δεν πρόκειται να φύγει ποτέ.

Ηταν το σημείο στήριξής μου στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Ηταν ο άνθρωπος που πίστευε άνευ όρων στις δυνατότητές μου. Και παρόλο κανείς δεν του έδωσε καμία πιθανότητα να ζήσει, καθώς ήταν βαριά άρρωστος από ανίατη πάθηση, έζησε «πεισματικά». Για να ζήσει ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: «Λουτσιάν, πρέπει να γίνεις ο καλύτερος ποδοσφαιριστής!».

Ναι πατέρα, έγινα ο καλύτερος. Και ήμουν πολύ χαρούμενος που δεν σε απογοήτευσα. Οι λέξεις είναι περιττές, υπάρχει απλώς θλίψη και πόνος και μόνο ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ότι ο δρόμος σου σταμάτησε εδώ.

Ο Θεός να σου δώσει αιώνια ανάπαυση».

Συγκλονίζει ο Σανμαρτεάν: «Πατέρα, αιώνια ανάπαυση - Έγινα ο καλύτερος!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News