Συγκλονίζει ο Ντόκεν - Του κόψανε τα δάχτυλα με τανάλια - Έκλαιγε που έχασε στην απονομή! (pics)

Συγκλονίζει ο Ντόκεν - Του κόψανε τα δάχτυλα με τανάλια - Έκλαιγε που έχασε στην απονομή! (pics)

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ με θύμα τον Ντόκεν από έκρηξη κροτίδας!

Αναλυτικά τα όσα εκτυλίχθηκαν:

«Επιθυμία του είναι αυτό να σας το πω… Aπό την έκρηξη της κροτίδας έσπασε και το τηλ. του και δεν μπορεί ούτε ανάρτηση να κάνει στο Instagram, ούτε καν να μιλήσει με κάποιον ως να πάρει αύριο άλλη συσκευή… Αυτή την στιγμή υποφέρει πολύ, συγνώμη για το ανατριχιαστικό αλλά του κόβανε τα δάχτυλα με τανάλια… Και μου είπε κάτι που με γονάτισε. Έκλαιγε που δεν ήταν στο γήπεδο στο σήκωμα της κούπας..!!!




Επειδή είστε εκατοντάδες που εκτός από ευχές προσφερθήκατε σε ό,τι άλλο χρειαστεί… Θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη που του δείχνετε και ιδιαίτερα σε μια άλλη μεγάλη μορφή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Kostas Papadopoulos (Παπ..) για το συγκινητικό ενδιαφέρον του…!!! Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου που δείχνετε το μεγαλείο των οπαδών μας..!!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News