Συγκλονιστικό μήνυμα Γιάννη για την ρατσιστική επίθεση στον Θανάση!

Ευχήθηκαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Θανάσης, Καλάθης, Γκάμπριελ και Βουγιούκας (vid)

Φανερά ενοχλημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε ανάρτησή του στο Instagram για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός του, Θανάσης.

Ο «Greek Freak» σημείωσε ότι στενοχωρήθηκε πολύ από το πρόσφατο περιστατικό και την αναφορά σε… πιθήκους. Ωστόσο, ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του δεν θα σταματήσουν να αγαπούν την χώρα στην οποία μεγάλωσαν.

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου.

Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε.

Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας. 🇬🇷🇳🇬 @thanasis_ante43 #MoreThanAnAthlete

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News