Στο ΟΑΚΑ ο νέος CEO της Euroleague!

Στο ΟΑΚΑ ο νέος CEO της Euroleague!

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει μπει σε νέα διοικητική φάση και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες της (Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Μάρσαλ Γκλίκμαν) επιδιώκουν τις επαφές με όλες τις ομάδες, με στόχο την πρόοδο της λίγκας και του «προϊόντος».

Έτσι, ο CEO της διοργάνωσης, Μάρσαλ Γκλίκμαν, ταξίδεψε στην Αθήνα και βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για την παρακολουθήσει τον πολύ εγάλο αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης..

Τέλος, λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλο.

«Ζητείται υπέρβαση απόψε από τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ρεάλ»

Για τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό εν όψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Έξτρα δυσκολίες έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό εν όψει του πολύ απαιτητικού παιχνιδιού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην απουσία του Νέιτ Γουόλτερς που είναι κομβικός στα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς και πρόσθεσε ότι ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» δεν είναι έτοιμοι για την εκκίνηση της χρονιάς.

Για αυτούς τους λόγους τόνισε ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται την υπέρβαση για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα υπογράμμισε ότι θα πρέπει να βγουν μπροστά και οι Γκριγκόνις, Πονίτκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News