Στο... μάτι τον Χουάνκαρ έβαλε ο Αλμέιδα!

Στο... μάτι τον Χουάνκαρ έβαλε ο Αλμέιδα!

Λιγουρεύεται… τον Χουάνκαρ ο Ματίας Αλμέιδα, έναν ποδοσφαιριστή που παρακολουθεί ανέκαθεν η ΑΕΚ τον τελευταίο χρόνο και περιμένει να μάθει σχετικά με τις εξελίξεις περί της ανανέωσής του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλμέιδα μπορεί να μην έχει αναλάβει επίσημα το «τιμόνι» της Ένωσης, όμως, θα είναι ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων από την επόμενη σεζόν και δραστηριοποιείται ήδη έντονα στο μεταγραφικό σκέλος.




Αρχικά, εκείνος ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς με τον Τσούμπερ, ενώ έστειλε συνεργάτες του (και) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Ένας από τους λόγους ήταν ο Χουάνκαρ σύμφωνα με το newspao.gr.

Μάλιστα, ο Αλμέιδα σκοπεύει να παρακολουθήσει και την αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ της γηπεδούχου ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, πριν αφήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να ολοκληρώσει αποκλειστικά εκείνος τη σεζόν.

Από κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό θα κινηθούν για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Χουάνκαρ, υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και θα υπάρξουν εξελίξεις μετά το Κύπελλο…



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News