Στις εναλλακτικές ο Μαφέο - Ποιες οι δυσκολίες

Στις εναλλακτικές ο Μαφέο - Ποιες οι δυσκολίες

Εναλλακτική λύση για τη θέση του δεξιού μπακ έχει βρει ο Τσάβι Ρόκα στο πρόσωπο του Πάμπλο Μαφέο, ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Στουτγκάρδη δαπάνεισε πολλά, ενώ οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι λίγοι.

Μια δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό αποτελεί εκείνη του 23χρονου δεξιού μπακ, Πάμπλο Μαφέο. Η χρηματική του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 2,4 εκατ. ευρώ, αλλά οι δυσκολίες δεν σταματούν εδώ.

Η Στουτγκάρδη έβγαλε από το ταμείο της το ποσό των 9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και δύσκολα θα υποχωρήσει σε πιθανές διαπραγματεύσεις. Το «Τριφύλλι» θα το… έψαχνε για τον Ισπανό αμυντικό μόνο με δανεισμό, όμως, υπάρχουν κι άλλοι «μνηστήρες» κυρίως από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Στη Segunda Division με τη φανέλα της Ζιρόνα (έπαιξε δανεικός) ο Μαφέο κατέγραψε 32 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και δύο ασίστ.

Ακόμη, ο Τσάβι Ρόκα δεν θα μπορούσε να συζητήσει με την πλευρά της Στουτγκάρδης για παράδειγμα, για υποχρεωτική οψιόν αγοράς (όπως και στην περίπτωση του Ανουάρ). Οπότε, κι αυτό είναι άλλο ένα «αγκάθι». Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο, αν οι Γερμανοί θα τον κρατήσουν εν τέλει, ή όχι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News